JEEP Cherokee

Έρχεται στην Ευρώπη ο αμερικανοϊταλός...ινδιάνος της JEEP. Ο λόγος για την τέταρτη γενιά του θρυλικού Cherokee. Το οποίο αν και είναι ένα εξ΄ολοκλήρου καινούργιο μοντέλο, διατηρεί τη φιλοσοφία του...πάω παντού και κάνω τα πάντα. 'Αλλωστε είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο έγινε γνωστό για τις εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης. Τις οποίες διατηρεί, ενώ είναι το πρώτο SUV, στην κατηγορία του, με δυνατότητα απεμπλοκής του πίσω πίσω διαφορικού, αυτόματα χωρίς καμία επέμβαση από τον οδηγό. Έτσι, λειτουργεί ως δικίνητο όταν οι συνθήκες δεν απαιτούν την τετρακίνηση, ενώ θα διατίθεται και σε αποκλειστικά δικίνητες εκδόσεις.
  Ως μέλος της οικογένειας της FIAT πλέον η JEEP, θα χρησιμοποιεί και...ιταλικούς κινητήρες. Όπως τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα Multijet II turbo, με 140 ίππους και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με 170 ίππους και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων! Θα υπάρχουν επίσης και δύο βενζινοκινητήρες 2.4 και V6 3.2 λίτρων.
 Ανανεωμένη φυσικά θα είναι και η εξωτερική στου εμφάνιση έχοντας νέο μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ σημαντική αναβάθμιση έχει γίνει στους τομείς της άνεσης αλλά και της ασφάλειας.
Ο εξοπλισμός του θα είναι πλουσιότατος, έχοντας αρκετές πρωτοποριακές τεχνολογίες, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται τον Απρίλιο σε τρία επίπεδα εξοπλισμύ, Longitude, Limited και Trailhawk.

 

Ημ/νία καταχώρησης: 4/2/2014