To NISSAN GT-R Nismo στην Ευρώπη

Μετά από ατελείωτες δοκιμές, ρυθμίσεις και επεμβάσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους, το GT-R Nismo, τελειοποιήθηκε και αναμένεται να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 4 Μαρτίου.
Με DNA βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα της παγκόσμιας αγωνιστικής ομάδας της Nismo, είναι ένα μοντέλο με αγωνιστικό χαρακτήρα, συνδυάζοντας τις εργοστασιακές επιδόσεις ενός supercar με μια επαναστατικά βελτιωμένη αεροδυναμική και τον εξαιρετικά ακριβή χειρισμό του.
 Έχει τεχνολογίες, εμπνευσμένες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με γνώμονα τη βελτίωση της απόδοσής του μέσω της εξαιρετικής αεροδυναμικής, της ανάρτησης, των συστημάτων μετάδοσης αλλά και κίνησης, δημιουργώντας ένα απόλυτα ισορροπημένο μηχάνημα οδήγησης που είναι έτοιμο να βγει τόσο στο δρόμο, όσο και στην πίστα!
Είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιαπωνία, ενώ οι πωλήσεις του στην Γηραιά Ήπειρο αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Για την ιστορία, το GT-R Nismo, κατέχει το ρεκόρ χρόνου για αυτοκίνητο παραγωγής στην πίστα του Nurburgring, με 7 λεπτά και 08.679 δευτερόλεπτα.

 

Ημ/νία καταχώρησης: 11/2/2014