FIAT 500L Beats Edition

Μια έκδοση για τους φίλους του καλού ήχου προστέθηκε στην γκάμα του FIAT 500L.
Το 500L Beats Edition προσφέρει ένα ηχοσύστημα BeatsAudio με συνολική ισχύ 520W, διαιρούμενη μεταξύ δύο ηχείων mid-woofer 80W, που είναι τοποθετημένα στο χαμηλότερο σημείο των εμπρός θυρών, δυο tweeter 40 W τοποθετημένα στο πάνω μέρος των θυρών, δυο full-range 60 W ηχεία στις πίσω πόρτες και ενός subwoofer 80 + 80 W στο χώρο αποσκευών, τοποθετημένο στη θέση της ρεζέρβας. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα που εξασφαλίζει μία ακουστική εμπειρία με ήχο υψηλής ποιότητας.
  Εξωτερικά, το 500L Beats Edition ξεχωρίζει με μία διχρωμία, που διανθίζεται με σατινέ πινελιές χρωμίου. Το ίδιο στιλ συναντάται και στο εσωτερικό και πιο ειδικά στο περιβάλλον "total black" με το ύφασμα και οικολογικό μαύρο δέρμα και τις κόκκινες ραφές.
  Το FIAT 500L Beats Edition προσφέρεται στάνταρ με το έξυπνο σύστημα μπροστινής κίνησης με την τεχνολογία Traction+, που μαζί με τα, επίσης  στάνταρ, λάστιχα εκτός δρόμου (M+S), βελτιώνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης. Στην ελληνική αγορά, θα διατίθεται με τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 MTJ των 105 ίππων.

 

Ημ/νία καταχώρησης: 19/2/2014