ΚΙΑ Picanto 1.2 Sport για...λίγους

 

Μια σπορ έκδοση του Picanto διαθέτει πλέον η KIA. Πρόκειται για την 1.2 ΕΧ Sport 5d των 85 ίππων, η οποία όμως απευθύνεται σε λίγους, αφού θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό μόλις 25 αυτοκινήτων.
Η νέα έκδοση διαθέτει μάσκα με κόκκινο περίγραμμα, σπορ προφυλακτήρα εμπρός με προβολείς ομίχλης και πίσω σπορ προφυλακτήρα με διπλή απόληξη εξάτμισης. Τα εμπρός φώτα είναι τύπου projection και περιλαμβάνουν φώτα ημέρας με LED. Διαθέτει επίσης προβολείς ομίχλης, φιμέ πίσω τζάμια, χρωμιωμένες χειρολαβές, εξωτερικούς καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και σπορ πλευρικά μαρσπιέ.  Οι ζάντες αλουμινίου είναι 14 ιντσών, ενώ το σύστημα πέδησης αποτελείται από δισκόφρενα και στους 4 τροχούς.
Εσωτερικά το PicantoSport διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, μαύρο σπορ εσωτερικό, χρωμιωμένες χειρολαβές, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, Bluetooth με δυνατότητα streaming, ράδιο-cd με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB & AUX.
Το Picanto 1.2lt EX Sport 5d, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της KΙΑ, διατίθεται με την 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση και με τιμή που ανέρχεται στα 11.170 ευρώ με απόσυρση.
 

Τις τιμές όλων των ΚΙΑ μπορείτε να δείτε εδώ.

Ημ/νία καταχώρησης: 16/10/2014