VW Polo TDI BLUEMOTION με 15.240 ευρώ

 

  H τελευταία γενιά του VW Polo TDI BLUEMOTION είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που το τοποθετούν και πάλι στην κορυφή της οικονομίας και της οικολογικής μετακίνησης. Όπως και ο προκάτοχός του, το νέο Polo BLUEMOTION επιτυγχάνει ρεκόρ κατανάλωσης στα πενταθέσια diesel αυτοκίνητα. Με νέο κινητήρα 1.4lt TDI 75 ίππων, καταναλώνει μόλις 3,1 λ./100 χλμ. (82 γρ./χλμ. CO2). Συγκριτικά, η κατανάλωση μειώθηκε κατά 0,2 λ./100 χλμ. ενώ οι εκπομπές CO2 κατά 7 γρ./χλμ. Το εύρος της αυτονομίας - με ρεζερβουάρ 45 λίτρων - είναι 1.450 χιλιόμετρα.
  Παράλληλα, με την διαθέσιμη ροπή των 210 Nm από τις 1.500 στροφές, προσφέρει ακόμα καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο. Η χαμηλότερη κατανάλωση επιτυγχάνεται, επιπλέον του εξελιγμένου κινητήρα, με την ενσωμάτωση βελτιστοποιήσεων σε τομείς όπως η αεροδυναμική και η διαχείριση της τριβής.

 Το νέο Polo BLUEMOTION διαθέτει ένα εύρος νέων τεχνολογιών άνεσης και ασφάλειας. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το νέο ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης (που βελτιώνει σημαντικά τα χαρακτηριστικά του), καθώς και το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων (Multi-Collision Brake). Κοστίζει 15.240 ευρώ.

Δείτε εδώ video με δοκιμή του VW Polo 1.2 TSI.

Ημ/νία καταχώρησης: 23/1/2015