Aνανεώνεται το HONDA CR-V

  Το HΟNDA CR-V ανανεώνεται, με νέα σχεδίαση, αναβαθμισμένους κινητήρες και νέες τεχνολογίες.
 Οι πιο σημαντικές αλλαγές, σε σχέση με το σημερινό μοντέλο (βλέπε video) βρίσκονται μπροστά, με ενασχεδιασμένους προβολείς που ενώνονται οπτικά με τη νέα μάσκα. Επιπλέον, ο νέος προφυλακτήρας και η νέα ποδιά αυξάνουν το πλάτος του CR-V υποδηλώνοντας βελτιωμένη ευστάθεια, ενώ παράλληλα χαμηλώνουν το οπτικό κέντρο βάρους. Ανασχεδιασμένα είναι και τα πίσω φώτα LED.

  Στο εσωτερικό υπάρχει ένα ανασχεδιασμένο, χρωμιωμένο ένθετο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό και με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας σε βασικές επιφάνειες.
Το τετρακίνητο CR-V θα διατίθεται με έναν ισχυρότερο κινητήρα 1.6 i-DTEC diesel με 160 ίππους, ο οποίος θα συνεργάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και από τις αρχές του καλοκαιριού με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Τα δικίνητα CR-V diesel θα διατηρήσουν τον κινητήρα 1.6 των 120 ίππων, ενώ διαθέσιμος θα είναι και  βενζινοκινητήρας 2.0 των 155 ίππων.

  Τα νέα CR-V, θα έχουν και το νέο σύστημα infotainment  με εφαρμογές για smartphones. Το σύστημα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και συνδεσιμότητα εν κινήσει, με μία ευρεία γκάμα λειτουργιών που προβάλλονται σε οθόνη αφής επτά ιντσών. Το Honda Connect παρέχει στους εμπρός επιβάτες ταχεία πρόσβαση στα...πάντα.
Οι λειτουργίες του νέου συστήματος περιλαμβάνουν πρόσβαση στο internet, εννέα προεγκατεστημένες εφαρμογές  - και πρόσβαση στο Honda App Center – προαιρετικό, δορυφορικό σύστημα πλοήγησης Garmin, απεικόνιση λειτουργιών ηχοσυστήματος, AM/FM/DAB και ιντερνετικό ραδιόφωνο, διεπαφή τηλεφώνου και συνδεσιμότητα Bluetooth. Επιπλέον προσφέρει κάμερα οπισθοπορείας με οδηγίες παρκαρίσματος και μία σειρά πληροφοριών του οχήματος όπως χιλομετρητή ταξιδιού, κατανάλωση και χρόνο ταξιδιού.

 

Ημ/νία καταχώρησης: 3/2/2015