KIA pro_cee’d & cee'd GT

Σπορ εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις προσφέρει η GT Line των KIA  pro_cee’d  και cee'd.
  Το εξωτερικό του GT Line βασίζεται στο cee’d GT, έχοντας φώτα ημέρας LED τύπου ice-cube και βαθύτερo προφυλακτήρα γύρω από τη μάσκα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μεγαλύτερος προφυλακτήρας με δύο εξατμήσεις.  Όλα τα ΚΙΑ GT Line διαθέτουν στάνταρ πλευρικά μαρσπιέ και πίσω φως LED, καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.
  Το εσωτερικό διαθέτει νέα γκρι, λευκή και μαύρη ταπετσαρία με γκρι ραφές, ενώ χρησιμοποιείται το ίδιο piano black στην κονσόλα, το ίδιο δερμάτινο τιμόνι και τα πεντάλ από κράμα αλουμινίου που διαθέτουν και τα μοντέλα GT της KΙΑ. Το ταμπλό είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα νέο κουμπί start-stop από αλουμίνιο, διαθέτει φωτισμό για το USB και τη θύρα AUX-IN και νέα επένδυση χρωμίου γύρω από τους αεραγωγούς και διακόπτες.

    Σημαντικό στοιχείο όμως είναι ο κινητήρας 1.0 T-GDI με 120 ίππους και 172Nm ροπής. Αλλά και ο κινητήρας diesel 1.6 CRDi του cee'd έχει αναβαθμιστεί για τις εκδόσεις GT Line, με την ιπποδύναμη από τους128 να έχει αυξηθεί στους 133 ίππους. Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνδυάζεται και με ένα νέο επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT).

Ημ/νία καταχώρησης: 24/2/2015