Νέο HONDA Jazz

 

Μεγαλύτερη, ανανεωμένη αισθητικά, πλουσιότερη και με νέο κινητήρα θα είναι η τρίτη γενιά του HONDA Jazz.
To νέο Jazz είναι μακρύτερο κατά 9,5 εκατοστά εξωτερικά και έχει κατά 3 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες, αλλά και τις αποσκευές. Ο χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί στα 354 λίτρα, με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση και στα 884 με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Το καθένα από τα διαιρούμενα 60:40 πίσω καθίσματα του συστήματος Magic Seats διαμορφώνεται ποικιλοτρόπως.
   Στο ανασχεδιασμένο εσωτερικό κυριαρχούν τα υψηλής ποιότητας υλικά, η οθόνη αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό και το Honda Connect. Το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που προσφέρει πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Το Jazz θα εφοδιάζεται με ένα νέο βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων της σειράς Earth Dreams Technology, ο οποίος αποδίδει 120 ίππους, ενώ στη βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά συμβάλλουν το νέο, πιο άκαμπτο και ελαφρύτερο πλαίσιο και η νέα σχεδίαση της ανάρτησης. 
Φυσικά το νέο Jazz θα είναι εφοδιασμένο με πολυάριθμα ηλεκτρονικά συστήματα, όπως το πακέτο Advanced Driver Assist System, που είναι βασισμένο σε κάμερα και ραντάρ μεσαίας εμβέλειας και υποστηρίζει μία ολοκληρωμένη σειρά νέων προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας.

Πάντως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Jazz έχει αλλάξει φιλοσοφία και δεν θυμίζει σε τίποτα το μοντέλο που εμφανίστηκε τη δεκαετία του ΄80.

 

Ημ/νία καταχώρησης: 25/2/2015