KIA Picanto LPG: 1.000 χιλιόμετρα με 55 ευρώ

 

 Ένα νέο πιο…οικολογικό Picanto προστέθηκε στην γκάμα της ΚΙΑ. Πρόκειται για την έκδοση LPG η οποία τροφοδοτείται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα 1 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 67 ίππους. Ο νέος κινητήρας έχει μικτή κατανάλωση 6,2 λτ. ανά 100 χλμ. και εκπομπές CO2 100γραμμ./χλμ. στην λειτουργία του κινητήρα LPG και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Mε χρήση υγραερίου μπορεί να καλύψει 1.000 χιλιόμετρα με κόστος περίπου 55 ευρώ.
 Είναι εφοδιασμένο με δύο δεξαμενές καυσίμου, μία 35 λίτρων βενζίνης μπροστά από τον πίσω άξονα και μία 27 λίτρων δεξαμενή υγραερίου κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών.  Με το πάτημα ενός κουμπιού ο οδηγός μπορεί να επιλέξει την εναλλαγή μεταξύ βενζίνης και υγραερίου.  Στο εσωτερικό η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το βενζινοκίνητο Picanto είναι η προσθήκη ενός δεύτερου δείκτη στον πίνακα οργάνων για τη στάθμη καυσίμου LPG.
 Το Picanto LPG διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Την City LPG με A/C, ABS, 6 αερόσακους, αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, RCD/MP3, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, θύρα usb/ipod με 10.870 ευρώ (με απόσυρση) και Uptown LPG με επιπλέον εξοπλισμό, ζάντες αλουμινίου 14”, σύστημα Bluetooth, χειριστήρια στο τιμόνι, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, με τιμή 11.350 ευρώ (με απόσυρση).

  Αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό μπορείτε να δείτε εδώ.

Ημ/νία καταχώρησης: 2/12/2013