JEEP και Kiss 92.9 σας στέλνουν τριήμερο

To Kiss Patrol, το γνωστό αυτοκίνητο του Kiss 92.9 επέστρεψε στους δρόμους της Αθήνας. Πρόκειται για ένα πορτοκαλί JEEP Renegade Trailhawk, το οποίο υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις στους ακροατές που θα το ανακαλύψουν.


Συντονιστείτε λοιπόν καθημερινά 16.00 με 19.00 στον Kiss 92,9 και μάθετε  από την εκπομπή του Γιώργου Παπατριανταφύλλου, σε ποια σημεία θα βρίσκεται το JEEP Renegade με τον Ηλία και την Στεφανία.

   Οι 5 πρώτοι ακροατές που θα προσέρχονται σε κάθε σημείο θα παραλαμβάνουν: ένα καπελάκι της Jeep και μια προσωπική πρόσκληση για να οδηγήσουν στην πίστα δοκιμών Jeep Camp, στη Λ. Βουλιαγμένης,  το Renegade, το οποίο πρόσφατα κέρδισε τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» στην Ελλάδα.
Επίσης, θα δροσίζονται με το ελληνικό αρωματικό τσάι tuvunu, ενώ θα δηλώνουν συμμετοχή στη λίστα για ένα τριήμερο για δύο άτομα, με τρεις διανυκτερεύσεις all inclusive στο Αρέθουσα Hotel στην Καρύταινα της ορεινής Αρκαδίας.
Η μετακίνηση θα γίνει με αυτοκίνητο που θα προσφέρει η Jeep Hellas, ενώ ο τυχερός ακροατής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στον αέρα, τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο "Πρωινό στον Kiss".

Ημ/νία καταχώρησης: 20/3/2016