OPEL Cascada Supreme στα...μαύρα

  Νέα ειδική έκδοση του Cascada ετοίμασε η OPEL. Πρόκειται για ένα μοντέλο που του αρέσουν τα... μαύρα.
Το τετραθέσιο...ευάερο OPEL Cascada Supreme θα μπορεί να διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε εξωτερικές αποχρώσεις “Pull Me Over Red”, “Summit White” ή “Black Meet Kettle”.
Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι η μαύρη μάσκα, οι μαύροι καθρέπτες και οι δίχρωμες ζάντες 20 ιντσών. Στο ίδιο πνεύμα, τα κελύφη των προβολέων ομίχλης και η εγκάρσια μπάρα του λογοτύπου της OPEL βάφονται στο χρώμα του αμαξώματος. Η μαύρη οροφή ‘Acoustic roof’ ανοίγει σε 17 δευτερόλεπτα με ταχύτητες μέχρι 50 χλμ/ώρα.



 

  Η προσοχή στη λεπτομέρεια συνεχίζεται και στο εσωτερικό του Cascada Supreme. Εμπνευσμένες από την κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή του πρωτοτύπου OPEL GT Concept, οι ραφές των υφασμάτων των καθισμάτων και των επενδύσεων των θυρών και του cockpit τονίζονται με μία σπορ κόκκινη απόχρωση. Οι ραφές στο τιμόνι, την κεντρική κονσόλα και τον επιλογέα σχέσεων είναι μαύρες, ενώ τα ένθετα στο ταμπλό έχουν premium φινίρισμα σε piano black. Θερμαινόμενα εργονομικά καθίσματα AGR από δέρμα “Siena” και ένα τριάκτινο τιμόνι προσφέρονται προαιρετικά.
 Το Cascada Supreme θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, ενώ στην Ελλάδα θα διατίθεται κατόπιν παραγγελίας.
 

Ημ/νία καταχώρησης: 19/9/2016