VOLVO V90 Cross Country - Τιμές

Το VOLVO V90 Cross Country έφτασε στην Ελλάδα συμπληρώνοντας τη Σειρά 90 της σουηδικής φίρμας.
 
 

Εξωτερικά, η γρίλια στη μάσκα παραπέμπει και στα υπόλοιπα μοντέλα της Σειράς 90, αλλά τα δύο στοιχεία που το διαφοροποιούν από το «απλό» V90 είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, διακοσμητικά και λειτουργικά, σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.
Χτισμένο πάνω στη Μεταβλητή Αρχιτεκτονική Προϊόντος (Scalable Product Architecture – SPA),  το νέο μοντέλο διαθέτει Cross Country ανάρτηση και απέχει 210 χιλιοστά από το έδαφος, απόσταση αυξημένη κατά 65 χιλιοστά σε σχέση με το απλό V90. Τα  επιπλέον διακοσμητικά-λειτουργικά στοιχεία, οι ιδιαίτεροι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, με λογότυπο Cross Country ο δεύτερος, οι προστατευτικές ποδιές και τα μαρσπιέ σε ανθρακί χρώμα, καθώς και οι προεκτάσεις των φτερών σε μαύρο χρώμα συμπληρώνουν την...περιπετειώδη εικόνα του.
    Όσον αφορά στα κινητήρια συστήματα, το αποκλειστικά τετρακίνητο V90 Cross Country εξοπλίζεται με τους δίλιτρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της οικογένειας Drive-E, οι οποίοι  συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, οκτώ σχέσεων, το οποίο ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου

  Στην Ελλάδα διατίθενται δύο εκδόσεις, η diesel D5 των 235 ίππων και η βενζινοκίνητη T6 με τους 320 ίππους. Στον εξοπλισμό ασφάλειας το V90 Cross Country διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του το City Safety πού περιλαμβάνει όλα τα προηγμένα συστήματα αποφυγής σύγκρουσης, τα οποία είναι ενεργά για όλες τις ταχύτητες άνω των 4 χλμ./ώρα και δεν υπάρχει περιορισμός ταχύτητας ενώ είναι αποτελεσματικά για όλες τις συνθήκες φωτισμού, ακόμα και στο σκοτάδι. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ημι-αυτόνομης οδήγησης.
Οι τιμές ξεκινούν από 62.170 ευρώ για την έκδοση D5 και από 64.000 για την T6.

Ημ/νία καταχώρησης: 4/4/2017