Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018»

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» άνοιξε τις πύλες της στην αίθουσα ξιφασκίας, στο χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου. Η μοναδική ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αναμφίβολα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών της...οικονομικής κρίσης.

Η φετινή έκθεση είναι αναβαθμισμένη, έχουν προστεθεί 1500τ.μ εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες.
Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μεγάλο αριθμό νέων μοντέλων και εκδόσεων που σκιαγραφούν το μέλλον της αυτοκίνησης. Τα σημαντικότερα μοντέλα που παρουσιάζουν οι εταιρείες είναι:

BMW: Νέα X5, 8 COUPE, i8 Roadster, νέα X4,  M2 Competion.
CITROEN: C5 Aircross.
DS: DS3 Crossback, DS7 Crossback.
FIAT: Ανανεωμένο 500X με κινητήρα 1.000 κ.εκ.
FORD: Νέο Focus.
HYUNDAI: Ανανεωμένο Tucson.
JΕΕP: Νέο Wrangler.
KIA: Νέο Ceed, Stinger, Niro υβριδικό.
MERCEDES:Α-Class Sedan, CLS και G-Class.
MINI: MINI Electric Concept.
NISSAN: e-EVALIA
SEAT: Tarraco και CUPRA Ateca.
SKODA: Νέα Fabia Hatch, Fabia Combi, Fabia Monte Carlo, Kodiaq Scout.
VW: Νέο Touareg.
VOLVO: Νέο V60 και  XC40.
 


Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», συμμετέχει, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo.
Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχει όπως πάντα το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ. Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και δωρεάν test drive.

Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ και 3 ευρώ για τους ανέργους και τους φοιτητές. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά (έως 14 ετών) που συνοδεύονται από τους γονείς τους
Η έκθεση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.
 

 

Ημ/νία καταχώρησης: 10/11/2018