Τέλος η Jeep από τον Όμιλο Συγγελίδη

H FCA αναλαμβάνει πλέον την εισαγωγή στην Ελλάδα των Jeep, κάτι μάλλον...αναμενόμενο, η αντιπροσώπευση των οποίων γινόταν από τον Όμιλο Συγγελίδη.
Μετά από πολυετή επιτυχημένη συνεργασία στην ελληνική αγορά, η FCA και ο Όμιλος Συγγελίδη, συμφώνησαν να τερματίσουν τις κοινές τους δραστηριότητες, όσον αφορά στην εισαγωγή της μάρκας Jeep στην Ελλάδα, όσο και σε σχέση με τη διανομή των μαρκών Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar στην Ελλάδα.
Από τις 15 Απριλίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της μάρκας Jeep θα πωλούνται και εξυπηρετούνται από διανομείς οι οποίοι θα υπάγονται απευθείας στην FCA Greece, όπως συμβαίνει ήδη για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar.
Και όμως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, υπήρξαν εκατέρωθεν...ευχαριστίες:
«Η FCA θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Όμιλο Συγγελίδη, τον επί πολλά έτη συνεργάτη της στην Ελλάδα, για την συμβολή του στην σφαιρική ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μαρκών της FCA στην ελληνική αγορά και εύχεται στον Όμιλο Συγγελίδη κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες« ανακοίνωσε η FCA, αλλά και ο Όμιλος Συγγελίδη: « Ο Όμιλος Συγγελίδη ευχαριστεί την FCA και εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Όμιλος Συγγελίδη είναι ο εισαγωγέας στην Ελλάδα των Citroen, Peugeot, DS ενώ πρόσφατα προστέθηκε και η Opel.

Ημ/νία καταχώρησης: 4/4/2019