Δωρεάν χειμερινός έλεγχος FIAT, ALFA ROMEO, JEEP

 

Η FCA Greece μέσω της Mopar, επίσημης μάρκας υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει για ακόμα μία χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Winter Check Up 2020-2021.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
 Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Winter Check Up 2020-2021, μεταξύ άλλων είναι, η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων.   
Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up 2020-2021, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ από τις 14 Δεκεμβρίου 2020, έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2021, καλύπτοντας στο σύνολο της τη χειμερινή περίοδο.
Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος και με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες της χειμερινής περιόδου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα του αυτοκινήτου τους, όπως για παράδειγμα 20% έκπτωση σε τακάκια και υαλοκαθαριστήρες, αναλώσιμα που είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ασφαλή σωστή λειτουργία ενός οχήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Winter Check Up 2020-2021, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες, με τη μάρκα του αυτοκινήτου τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar.


https://www.fiat.gr/mopar
https://www.abarth.gr/mopar
https://www.alfaromeo.gr/mopar
https://www.fiatprofessional.com/gr/mopar

Ημ/νία καταχώρησης: 14/12/2020