Νέα ασθενοφόρα PEUGEOT Boxer

 

Ολοκληρώθηκε από την Peugeot Hellas – εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη – η παράδοση 6 ασθενοφόρων οχημάτων τύπου PEUGEOT Boxer, στον Όμιλο EUROMEDICA – έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους Υγείας στην Ελλάδα.
  Η επιλογή του Boxer, ήρθε ως αποτέλεσμα διαγωνιστικής διαδικασίας, που ακολούθησε ο Όμιλος Εuromedica. Τα στελέχη της δε, έκριναν πως τα ασθενοφόρα οχήματα της PEUGEOT, πληρούν τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μετακίνησης των ασθενών τους.
  Τα έξι PEUGEOT Boxer, τα οποία εφοδιάζονται με κινητήρα πετρελαίου 2.200 κ.εκ.. 162 ίππων, μετασκευάστηκαν σε 2 κινητές μονάδες και 4 ασθενοφόρα οχήματα μικρού όγκου και προορίζονται για τις ανάγκες των κλινικών του Ομίλου σε Κρήτη, Ρόδο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.
  Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας ο Όμιλος Συγγελίδη, παρέχει την εκπαίδευση των πληρωμάτων όσον αφορά τον χειρισμό τους, ενώ η συντήρηση του πλήρους ασθενοφόρου οχήματος, θα πραγματοποιείται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών PEUGEOT.

Ημ/νία καταχώρησης: 19/1/2021