NISSAN Note Crossover

   

Note Autech Crossover λέγεται το νέο compact μοντέλο της NISSAN και θα διατίθεται αποκλειστικά με το «εξ ηλεκτρισμένο» σύστημα κίνησης e-POWER της ιαπωνικής φίρμας.

 Το εξωτερικό διαθέτει μια μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό μοτίβο που συναντάται στα οχήματα της σειράς Autech, μπλε φώτα υπογραφής LED αποκλειστικά για το μοντέλο, καθώς και πλαϊνούς καθρέπτες με μεταλλικό φινίρισμα. Η ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση και τα ελαστικά μεγαλύτερης διαμέτρου, προσφέρουν στο Note Autech Crossover αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σύγκριση με το Note(25mm), καθιστώντας εύκολο τον χειρισμό σε ανώμαλο έδαφος και χιονισμένους δρόμους. Παράλληλα, τα ειδικά σχεδιασμένα πλευρικά προστατευτικά μαρσπιέ, οι διακοσμητικές επενδύσεις στους θόλους των τροχών, τα καλούπια της οροφής και οι ζάντες αλουμινίου,  αποκλειστικής έκδοσης για το μοντέλο, προσθέτουν  δυναμικό στυλ στο αυτοκίνητο.
Τα ελατήρια, τα αμορτισέρ και το υδραυλικό τιμόνι έχουν ρυθμιστεί με γνώμονα την άνεση, παρέχοντας  ξεκούραστη οδήγηση τόσο σε εκτός δρόμου, όσο και σε καθημερινές καταστάσεις.
Το εσωτερικό διαθέτει μαλακά δερμάτινα καθίσματα που αγκαλιάζουν το σώμα. Ο πίνακας οργάνων είναι επενδεδυμένος  με κόκκους από ξύλο τριανταφυλλιάς ενώ σε ολόκληρο το εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο θέμα, γεγονός  που παρέχει λειτουργικότητα και  ταυτόχρονα ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας.
    Η δίχρωμη επιλογή  αμαξώματος σε Aurora Flare Blue Pearl με Super Black οροφή και το Midnight Black είναι αποκλειστικά χρώματα για μοντέλα της σειράς Autech. Συνολικά διατίθενται οκτώ χρωματικές επιλογές. Επιπλέον, μια ακόμη διχρωμία αμαξώματος, το Premium Horizon Orange με Stealth Grey οροφή, προσφέρεται αποκλειστικά για το Autech Crossover.
Το νέο αυτό μοντέλο της NISSAN και της θυγατρικής της Autech, θα ξεκινήσει την εμπορική του διάθεση από την αγορά της Ιαπωνίας.
 

Ημ/νία καταχώρησης: 13/10/2021