Νέος διευθυντής στην Jaguar & Land Rover

 

O Λεωνίδας Μισαλάκης είναι ο νέος Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο του αυτοκινήτου.

Ο κ. Μισαλάκης, είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό στο Industrial Engineering στη Γερμανία. Ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου το 1994 και, για σχεδόν τριάντα συνεχόμενα χρόνια, κατείχε διευθυντικές θέσεις σε επίπεδο After Sales, Sales και Marketing σε ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες και πολυεθνικές τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατείχε τη θέση του Πρόεδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Opel Hellas.
«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ τον κ. Μισαλάκη, ένα αποδεδειγμένα έμπειρο στέλεχος, ο οποίος έχει καταγράψει τη δική του αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου. Χωρίς αμφιβολία ο κ. Μισαλάκης θα δώσει προστιθέμενη αξία στην ήδη επιτυχημένη πορεία της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα. Θα είμαστε στο πλευρό του και είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να διατηρήσουμε την Jaguar Land Rover στις πρώτες θέσεις της αυτοκίνησης στην Ελλάδα», δήλωσε ο εκτελεστικός Πρόεδρος της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, κ. Μιχάλης Η. Οικονομάκης.

Ημ/νία καταχώρησης: 20/6/2022