FIAT...Dancing on ice

Oδοιπορικό στα χιόνια έχουν ξεκινήσει τα FIAT. Πρόκειται για τη σειρά εκδηλώσεων  "What The Fun", που  διεξάγεται για τρίτη χρονιά και ήδη το πρώτο σκέλος φιλοξενήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Madonna di Campiglio. Ο…τερματισμός θα γίνει στις 9 Μαρτίου στο Sauze d’Oulx, αφού πρώτα περάσει από μερικά από τα πιο φημισμένα χιονοδρομικά κέντρα της Ιταλίας και της Ευρώπης. Σ' αυτές τις δραστηριότητα πρωταγωνιστές θα είναι τα Panda 4x4, Panda Trekking και Freemont AWD, με τα οποία οι συμμετέχοντες θα…χορέψουν στα χιόνια.
   Βασικό στοιχείο των εκδηλώσεων θα είναι η δοκιμαστική οδήγηση στη χιονισμένη πίστα, που αποκαλείται "The Drive WOW", όπως και σε εκτός δρόμου διαδρομές, που θα περιλαμβάνουν περάσματα από αναχώματα και διάφορα εμπόδια.
 Για τις ανάγκες του "What The Fun" θα στηθεί ένα «χωριό» 600 τ.μ., όπου οι προσκεκλημένοι θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν με διάφορες δραστηριότητες. Για τις δοκιμασίες αυτές, η FIAT θα συνεργαστεί με την Continental, η οποία θα παρέχει τα ειδικά χειμερινά λάστιχα που θα χρησιμοποιηθούν από τα αυτοκίνητα στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ημ/νία καταχώρησης: 18/12/2013