LANCIA Ypsilon Momodesign & Elefantino

Δύο νέες εκδόσεις προστέθηκαν στην…παρέα των LANCIA Ypsilon. Το Υpsilon S Momodesign είναι μια έκδοση που απευθύνεται κυρίως σε αντρικό κοινό. Εξωτερικά ξεχωρίζει από τους πέντε bicolore συνδυασμούς ενώ η μαύρη ματ πίσω πόρτα, η οροφή και οι καθρέφτες έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος.  Έχει επίσης νέο σχεδιασμό στον πίσω προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται λεπτομέρειες χρωμίου, χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, γραφικά Momodesign στις κολώνες  και 15 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου.
 Στο εσωτερικό οι διαφοροποιήσεις εντοπίζονται στο μαύρο χρώμα στο ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών, στη νέα ταπετσαρία με γραφικά Momodesign, στις γκρι ραφές στο τιμόνι και στο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων καθώς και στο κίτρινο χρώμα στις ενδείξεις των οργάνων. Το Ypsilon Momodesign εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.3 με στάνταρτ σύστημα Start & Stop, o οποίος αποδίδει 95 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων.
 Tο νεανικό Elefantino με σήμα το ελεφαντάκι, έχει δύο νέα εξωτερικά χρώματα – τυρκουάζ και μωβ – και πέντε νέους bicolore συνδυασμούς με την πίσω πόρτα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Επίσης υπάρχουν διακοσμητικές λωρίδες στους πλαϊνούς καθρέφτες, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν η νέα μαύρη ταπετσαρία με τιρκουάζ  ή φούξια λεπτομέρειες και ραφές ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος,  το δερμάτινο τιμόνι και τα διακοσμητικά χρωμίου στο ταμπλό. Διατίθεται με τους κινητήρες 1.2 69 ίππων βενζίνης και 1.3 95 ίππων πετρελαίου οι οποίοι συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων.
 
Αναλυτικά τις τιμές μπορείτε να δείτε εδώ.

Ημ/νία καταχώρησης: 23/12/2013