Ειδήσεις

Στις...επάλξεις ο Ε.Σ.Σ.Α.Μ!

Στις επάλξεις και πάλι, ουσιαστικά και τυπικά, κατόπιν πρωτοβουλίας των μελών του, ο ιστορικός «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ» (ΕΣΣΑΜ). Ο Σύνδεσμος λειτουργεί, πλέον, κανονικά μετά την πρόσφατη σχετική έγκριση του Πρωτοδικείου Αθηνών.  Ο ΕΣΣΑΜ έχει ως μέλη επαγγελματίες δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας σε διάφορα ΜΜΕ της Ελλάδος.


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 17/10/2018

Νέο SKODA Spaceback

Η SKODA αποκάλυψε τη...σιλουέτα του νέου, πεντάθυρου compact χάτσμπακ που ετοιμάζει.
 


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 11/10/2018

O Ogier στη CITROEN

Με την ομάδα της CITROEN θα αγωνιστεί στο WRC το 2019 ο Sebastien Ogier.

 


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 28/9/2018

PIRELLI: Κυκλοφοριακή αγωγή στα Παιδικά Χωριά SOS

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η PIRELLI, συνεχίζει και φέτος την προσφορά της στον κλάδο της ασφαλούς οδήγησης. Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Μέρα Χωρίς Δυστυχήματα, διοργάνωσε μία εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS.
 


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 28/9/2018

VOLVO V 60 - Τιμές

Το νέο Volvo V60 έφτασε και στην ελληνική αγορά. Βασίζεται στην πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture), όπως το XC60 και τα μοντέλα της σειράς 90. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με πολυτελές εσωτερικό, μεγάλους χώρους, προηγμένη συνδεσιμότητα, καθώς και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα υποστήριξης οδηγού και άλλες τεχνολογίες ασφαλείας.


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 26/9/2018

KIA Soul : Διάκριση αξιοπιστίας

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά η KΙΑ αναγνωρίστηκε από την J.D. Power ως ο Νο1 κατασκευαστής στη Μελέτη Αρχικής Ποιότητας 2018 (Initial Quality Study ή IQS), με 72 παρατηρήσεις ανά 100 οχήματα(Μέσος όρος κατασκευαστών, 93/100).


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 27/6/2018

CITROEN C4 Cactus με 36 άτοκες δόσεις!


 Το νέο CITROEN C4 Cactus,  προσφέρεται και με ένα δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει 36 πραγματικά άτοκες δόσεις!


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 27/6/2018

Ράλι Ακρόπολις 2018: Αρχίζει το...ματς!

   Μπορεί τα τελευταία πέντε χρόνια να μην ανήκει στο WRC, μπορεί να μην συμμετέχουν οι κορυφαίοι οδηγοί, όπως άλλοτε, αλλά το Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται...


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 31/5/2018

Απαγόρευση των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων στην Γερμανία

  Το «πράσινο φως» για να απαγορεύσουν την κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων οχημάτων έδωσε σε μεγάλες πόλεις της χώρας, το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας.


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 27/2/2018

NISSAN Generation N: Ψηφίστε και κερδίστε ταξίδι στο Παρίσι

 Γνωρίστε τη Generation N της NISSAN και κερδίστε ένα ταξίδι στο Παρίσι.


Διαβάστε το άρθρο
Ημ/νία καταχώρησης: 21/2/2018