RENAULT Kadjar – Tιμές

Εμφανίσεις: 9937

Το Kadjar, το νέο crossover της RENAULT, μπορεί να άργησε, αλλά τελικά ήρθε και στην Ελλάδα με περίπου ένα χρόνο καθυστέρηση. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη του εμφάνιση είχε γίνει στην Έκθεση της Γενεύης του 2015!
  Το Kadjar έχει μήκος 4.45 μέτρα και προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Αναμφίβολα μοιάζει με το μικρότερό του αδερφό το Captur, αλλά πολύ περισσότερο με το NISSAN Qashqai. Άλλωστε δεν το κρύβει ότι έχει συγγένεια. Και μάλιστα...πρώτου βαθμού!
Έχει όμως και πολλά στοιχεία που το διαφοροποιούν. Κάτι άλλωστε που φαίνεται και από την ιδιαίτερα κομψή εμφάνισή του.
Η απόσταση από του έδαφος είναι 200 χλστ. δείχνοντας  και τις εκτός δρόμου διαθέσεις του. Οι οποίες τονίζονται από διάφορα στοιχεία, όπως τα προστατευτικά στοιχεία στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, τα  προστατευτικά που βρίσκονται στο κάτω μέρος των θυρών, τα μαύρα προστατευτικά των φτερών που προεκτείνονται μέχρι το πάτωμα και οι μπάρες οροφής από αλουμίνιο.


Ιδιαίτερα κομψό και πρακτικό είναι το εσωτερικό με τα ιδιαίτερα αναπαυτικά καθίσματα, ενώ οι πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσή τους εξασφαλίζουν μεγάλο αποθηκευτικό με πολυμορφικές ευκολίες.
Ο εξοπλισμός διαθέτει όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας, ενώ τρεις είναι οι επιλογές των κινητήρων.
Υπάρχει ο βενζινοκινητήρας 1.2 με 130 ίππους και οι πετρελαιοκινητήρες 1.5 με 110 και 1.6 με 130 ίππους. Ο τελευταίος εφοδιάζει και την τετρακίνητη έκδοση.
Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες του νέου RENAUT Kadjar, το οποίο στη σύντομη πρώτη μας γνωριμία, μας...κέρδισε με την εκλεπτυσμένη και ευχάριστη συμπεριφορά του δρόμο.
Οι τιμές ξεκινούν από 20.850 ευρώ (1.2 Tce 130) και από 22.340 (1.5 dCi 110).