Η DS 7 CROSSBACK του E. Macron

Εμφανίσεις: 5154

H γαλλική προεδρία πάντα είχε ιδιαίτερη συμπάθεια στα CITROEN DS.  Mε DS μεταξύ άλλων, κυκλοφορούσαν ο Charles De Gaulle, ο Jacques Chirac, αλλά και ο Francois Hollande.
 Την παράδοση συνεχίζει και ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας, ο Emmanuel Macron για τον οποίο ετοιμάστηκε ένα ξεχωριστό DS 7 CROSSBACK.
Για την προεδρική...διακόσμηση εργάστηκαν μηχανικοί και τεχνίτες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Την περισσότερη δουλειά πάντως είχαν οι εξειδικευμένοι στην διακοσμητική επιχρύσωση, αφού οι... πινελιές χρυσού κρίθηκαν απαραίτητες.
 Από ο ταμπλό και τις πόρτες, μέχρι τους καθρέπτες και τις εξατομικευμένες ζάντες των 20 ιντσών. Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει και η γαλλική σημαία, με την τρικολόρ να τοποθετείται σε διάφορα σημεία. Και για να μπορεί ο νεότερος Πρόεδρος της Γαλλίας να χαιρετά τα πλήθη όταν περνά από τα Ηλύσια Πεδία, τοποθετήθηκε μια μεγάλη ανοιγόμενη οροφή.

Φυσικά το προεδρικό DS 7 CROSSBACK διαθέτει τα περισσότερα από τα συστήματα που θα έχει το μοντέλο, όταν τον Ιανουάριο του 2018 αρχίσει να διατίθεται στους...απλούς πολίτες.
 Ξεχωρίζει το σύστημα ανάρτησης, το οποίο χρησιμοποιεί μια κάμερα για την πρόβλεψη τυχόν προσκρούσεων και κυματισμών στην επιφάνεια του δρόμου.

 Έτσι, ο Emmanuel Macron και η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η 64χρονη Brigitte, θα μπορούν να απολαμβάνουν τις προεδρικές τους μετακινήσεις.