FORD Focus 2018 - Τιμές

Εμφανίσεις: 6784


Για το νέο FORD Focus, θα ακούσετε πολλά και θα διαβάσετε, ακόμα περισσότερα. Αν θέλετε όμως να μάθετε την...πραγματική αλήθεια, μια είναι η λύση. Να το οδηγήσετε. Μόνο όταν κάποιος πιάσει το...τιμόνι του νέου Focus θα μπορέσει να εκτιμήσει τη δουλειά που έκαναν οι άνθρωποι της FORD. Οι οποίοι δημιούργησαν ένα νέο αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει τους...πάντες.
Υποστηρίζουν μάλιστα ότι αυτό το ιδιαίτερα «ανθρωποκεντρικό» μοντέλο, είναι το πιο δυναμικό, καινοτόμο και συναρπαστικό FORD όλων των εποχών!
Έχοντας περάσει 20 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, το σημερινό Focus δημιουργήθηκε από...λευκό χαρτί, αφού πρώτα η FORD ζήτησε τις απόψεις και τις επιθυμίες των πελατών της!
Το νέο Focus, φυσικά έχει σημαντικές διαφορές από το προηγούμενο μοντέλο και είναι το πρώτο όχημα σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα C2 της FORD, η οποία έχει σχεδιαστεί για βελτιωμένη προστασία στις συγκρούσεις. Παράλληλα, προσφέρει περισσότερους χώρους, χωρίς αυτό να επηρεάζει τις εξωτερικές του διαστάσεις, ενώ η βελτιωμένη αεροδυναμική του πετυχαίνει μειωμένη κατανάλωση. Η καλύτερη ποιότητα κατασκευής στην ιστορία του, είναι αποτέλεσμα μιας επένδυσης 600 εκατομμυρίων ευρώ στο εργοστάσιο συναρμολόγησης στο Saarlouis της Γερμανίας.
Ο σχεδιασμός του αποκαλύπτει τη νέα...γραμμή που ακολουθεί πλέον η FORD. Διαθέτει πιο ώριμες αναλογίες που υποδηλώνουν μία πιο premium, σπορ σιλουέτα, προσφέροντας παράλληλα αυξημένα επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας. Η νέα εμφάνιση οφείλεται κυρίως στην τοποθέτηση των κολόνων A ακόμα πιο πίσω. Μία ισορροπημένη αναλογία που τους επιτρέπει να...στοχεύουν στο κέντρο των εμπρός τροχών, ενώ το μακρύτερο καπό συνδυάζεται αρμονικά με το εμπρός φτερό και την λιγότερο σφηνοειδή μεσαία γραμμή.
Η αύξηση του μεταξονίου κατά 53 mm, εκτός από την βελτίωση της ευρυχωρίας,  επιτρέπει τη χρήση τροχών μεγαλύτερης διαμέτρου, με αποτέλεσμα να μειώνεται η αίσθηση μήκους και μάζας αμαξώματος.


Μεταξύ άλλων το νέο Focus διαθέτει:
- Νέες τεχνολογίες Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane-Centring που βοηθούν τον οδηγό να διαχειρίζεται συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Συστήματα όπως προληπτικός φωτισμός στροφών (predictive curve light) και φωτισμός ανάλογα με την οδική σήμανση (sign-based light) για να βελτιώνουν την ορατότητα.
- Το πρώτο σύστημα head-up display για μοντέλο FORD στην Ευρώπη.
-  Active Park Assist 2 poy επιτρέπει πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς παρκαρίσματος πιέζοντας απλά ένα μπουτόν.
- Στάνταρ επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Drive Modes), 20% βελτίωση της στρεπτικής ακαμψίας και ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση προσφέρουν Συνεχώς Ελεγχόμενη Απόσβεση (Continuously Controlled Damping) εξασφαλίζουν την καλύτερη δυναμική συμπεριφορά και βελτιώνουν τα επίπεδα άνεσης.

- Eνσωματωμένο FordPass Connect modem για συνδεσιμότητα εν κινήσει, επιφάνεια ασύρματης φόρτισης, SYNC 3 με οθόνη αφής 8-ιντσών και B&O PLAY audio.

-Προηγμένους κινητήρες βενζίνης EcoBoost και EcoBlue diesel με την υποστήριξη νέου, οκτατάχυτου, αυτόματου κιβωτίου. Ο βραβευμένος, χιλιάρης κινητήρας EcoBoost  διατίθεται σε εκδόσεις 85, 100 και 125 ίππων, και ο νέος 1.5 EcoBoost με 150 και 182 ίππους. Στα σύνολα πετρελαίου, ο νέος 1.5L EcoBlue διατίθεται σε εκδόσεις 95 και 120 ίππων, που αποδίδουν ροπή 300 Nm και με προβλεπόμενες εκπομπές CO2 από 91gr/km για το πεντάθυρο μοντέλο. Ο κινητήρας 2.0L EcoBlue αποδίδει 150 ίππους, ροπή 370 Nm και προβλεπόμενες εκπομπές CO2 από 112 gr/km για το πεντάθυρο μοντέλο.

Το νέο Focus διαθέτει μια διαμορφωμένη γκάμα εκδόσεων Focus Vignale, ST-Line, Active και Titanium. Προσφέρεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, τιμές που αρχίζουν από 17.894 ευρώ και νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Credit που προσφέρουν  επιτόκιο από 3,5%, ελάχιστη προκαταβολή από 3.579 ευρώ και έως 60 μήνες αποπληρωμής.
Αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές μπορείτε να δείτε εδώ, πατώντας το σήμα της FORD. Οι συγκεκριμένες τιμές θα ισχύσουν μέχρι το τέλος του χρόνου, με την αύξησή τους να θεωρείται δεδομένη το 2019.