Τα αυτοκίνητα του Jose Murinho

Εμφανίσεις: 641

O Jose Murinho αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της Manchester United. Η είδηση, αν και μάλλον η απομάκρυνσή του ήταν αναμενόμενη, έφερε για μια ακόμα φορά τον “Special One”, στην πρώτη θέση της επικαιρότητας.
Για την επόμενη ημέρα της καριέρας του και, κατά πόσο θα καταφέρει να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο, θα μάθουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Μέχρι τότε, ο διάσημος Πορτογάλος, ίσως ο πιο πολυσυζητημένος προπονητής ποδοσφαίρου, θα μπορεί να απολαμβάνει την πλούσια συλλογή του από αυτοκίνητα.
Μεγάλος λάτρης της αυτοκίνησης, ξεκίνησε να οδηγεί στα 18 του ένα RENAULT 5, που του έκανε δώρο ο πατέρας του. Στη συνέχεια απέκτησε ένα HONDA Civic, το οποίο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που αγόρασε με δικά του χρήματα. Το 1996 που ήταν βοηθός του Bobby Robson στην Barcelona, οδηγούσε ένα SUZUKI Vitara. Με το οποίο μάλιστα είχε ένα ατύχημα που του κόστισε μερικά σπασμένα πλευρά. Μετά, άρχισαν τα...δώρα. Τα οποία μόνο συνηθισμένα δεν ήταν.


Ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της Chelsea, Roman Abramovich, αφού τον απομάκρυνε από την ομάδα το 2008, πέντε μήνες αργότερα του έστειλε στο...σπίτι, μια από τις 60 επετειακές FERRARI 612 Scaglietti. Αυτή μάλλον ήταν και η...αρχή της επιστροφής του στο Stamford Bridge, το 2013!
Nωρίτερα, το 2010 έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την Milan, απέκτησε μια ASTON MARTIN. Επίσης στη συλλογή του είχε AUDI A7 και A8, BMW X6, FERRARI F599, JAGUAR F-Type Coupe, PORSCHE 911 S και άλλα πιο...ταπεινά αυτοκίνητα.


Ένα από τα τελευταία του αποκτήματα ήταν μια JAGUAR F – Pace, την εξέλιξη της κατασκευής της οποίας παρακολούθησε ο ίδιος.