FORD Ranger Special Edition

Εμφανίσεις: 10248

  Το Ranger Raptor,η σκληροτράχηλη έκδοση του δημοφιλούς pick-up της FORD, γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, μετά την αποκάλυψη της νέας έκδοσης Special Edition.
Το νέο Ranger Raptor Special Edition, που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων για τη διασφάλιση της αποκλειστικότητάς του, αναδεικνύει το επιβλητικό εξωτερικό και το πολυτελές εσωτερικό του μοντέλου με πρόσθετες στιλιστικές πινελιές όπως οι τολμηρές αγωνιστικές λωρίδες στις εξωτερικές επιφάνειες και οι ξεχωριστές κόκκινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό.
  Προϊόν εξέλιξης της Ford Performance ως το απόλυτο μοντέλο της σειράς Ranger, το Ranger Raptor διαθέτει ένα εξαιρετικά ισχυρό πλαίσιο, ειδικές αναρτήσεις και ελαστικά, καθώς και έναν κινητήρα ντίζελ υψηλής απόδοσης της σειράς EcoBlue απευθυνόμενο στους λάτρεις της off-road οδήγησης και τους φίλους των εξορμήσεων στην ύπαιθρο.
  Το Special Edition κινείται από τον 2.0L EcoBlue Bi-turbo ντίζελ κινητήρα της FORD που αποδίδει 213 ίππους και ροπή 500 Nm, σε συνδυασμό με ένα άμεσης απόκρισης 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που προέρχεται από τη Mustang. Το Terrain Management System του Ranger Raptor επιτρέπει στους οδηγούς να ανταποκρίνονται με επιτυχία σε μία μεγάλη ποικιλία εδαφών και συνθηκών οδήγησης, ενώ το Baja Mode, που έχει πάρει το όνομά του από το διάσημο ράλι Baja 1000, εξασφαλίζει βέλτιστες off-road επιδόσεις.
Στην Ελλάδα το FORD Ranger Special Edition αναμένεται τον Νοέμβριο.
  To συγκεκριμένο μοντέλο είναι από τους πρωταγωνιστές του “The Good, the Bad and the Bad-RSE”. Ενός νέου βίντεο δράσης, εμπνευσμένου από ταινία Spaghetti Western, το οποίο γυρίστηκε σε κινηματογραφικό  σκηνικό στην Αλμερία της Ισπανίας και δείχνει τον...πρωταγωνιστή να ξεφεύγει από ληστές σε μια πόλη της «Άγριας Δύσης».