ΜΙΝΙ 2021

Εμφανίσεις: 532

  Η σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού ΜΙΝΙ παρουσιάστηκε πριν από είκοσι χρόνια. Τώρα, ήρθε η ώρα για την επόμενη γενιά, η οποία όμως βαδίζει σε γνώριμους...δρόμους. Γιατί ακολουθεί τις...αυστηρές αρχές της βρετανικής φίρμας, που θέλει το διαχρονικό της μοντέλο να διατηρεί τις κλασικές του σχεδιαστικές γραμμές. Όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Αυτός είναι και ο λόγος που με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται η ανανέωση. Οι νέες στιλιστικές πινελιές εντοπίζονται στη νέα μάσκα, τους μεγαλύτερους αεραγωγούς, τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα φωτιστικά LED που ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Φυσικά η πολύχρωμη οροφή αποτελεί το σημαντικότερο από τα πολλά στοιχεία εξατομίκευσης του νέου ΜΙΝΙ. Υπάρχουν επίσης νέοι χρωματισμοί και καινούργιες ζάντες αλουμινίου.
Στο εσωτερικό ξεχωρίζει, το εκτενώς επανασχεδιασμένο cockpit με το νέο τιμόνι και το διαφοροποιημένο χαρακτηριστικό κυκλικό όργανο αφής των 8,8 ιντσών.
  Όπως αρμόζει σε ένα αυτοκίνητο της πολυτελούς κατηγορίας, το ΜΙΝΙ διαθέτει εντυπωσιακά συστήματα ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας με εξαιρετικές ψηφιακές υπηρεσίες, ενώ μεγάλη είναι και η λίστα των συστημάτων υποβοήθησης.
  Οι επιλογές των κινητήρων ξεκινούν από τον τρικύλινδρο των 1.5 λίτρων με 75, 102 και 136 ίππους ενώ ο δίλιτρος τετρακύλινδρος αποδίδει 178 ή 231 ίππους. Υπάρχει βέβαια και ο ηλεκτροκινητήρας του Cooper SE των 33.960 ευρώ, με 184 ίππους και αυτονομία από 203 έως 234 χιλιόμετρα.
Οι τιμές ξεκινούν από 19.750 ευρώ για το τρίθυρο ΜΙΝΙ One και από 20.489 για το πεντάθυρο. 

Όλες τις τιμές των ΜΙΝΙ μπορείτε να δείτε εδώ.