FORD Focus 2018 - Τιμές

Εμφανίσεις: 10095


Για το νέο FORD Focus, θα ακούσετε πολλά και θα διαβάσετε, ακόμα περισσότερα. Αν θέλετε όμως να μάθετε την...πραγματική αλήθεια, μια είναι η λύση. Να το οδηγήσετε. Μόνο όταν κάποιος πιάσει το...τιμόνι του νέου Focus θα μπορέσει να εκτιμήσει τη δουλειά που έκαναν οι άνθρωποι της FORD. Οι οποίοι δημιούργησαν ένα νέο αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει τους...πάντες.
Υποστηρίζουν μάλιστα ότι αυτό το ιδιαίτερα «ανθρωποκεντρικό» μοντέλο, είναι το πιο δυναμικό, καινοτόμο και συναρπαστικό FORD όλων των εποχών!
Έχοντας περάσει 20 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, το σημερινό Focus δημιουργήθηκε από...λευκό χαρτί, αφού πρώτα η FORD ζήτησε τις απόψεις και τις επιθυμίες των πελατών της!
Το νέο Focus, φυσικά έχει σημαντικές διαφορές από το προηγούμενο μοντέλο και είναι το πρώτο όχημα σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα C2 της FORD, η οποία έχει σχεδιαστεί για βελτιωμένη προστασία στις συγκρούσεις. Παράλληλα, προσφέρει περισσότερους χώρους, χωρίς αυτό να επηρεάζει τις εξωτερικές του διαστάσεις, ενώ η βελτιωμένη αεροδυναμική του πετυχαίνει μειωμένη κατανάλωση. Η καλύτερη ποιότητα κατασκευής στην ιστορία του, είναι αποτέλεσμα μιας επένδυσης 600 εκατομμυρίων ευρώ στο εργοστάσιο συναρμολόγησης στο Saarlouis της Γερμανίας.
Ο σχεδιασμός του αποκαλύπτει τη νέα...γραμμή που ακολουθεί πλέον η FORD. Διαθέτει πιο ώριμες αναλογίες που υποδηλώνουν μία πιο premium, σπορ σιλουέτα, προσφέροντας παράλληλα αυξημένα επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας. Η νέα εμφάνιση οφείλεται κυρίως στην τοποθέτηση των κολόνων A ακόμα πιο πίσω. Μία ισορροπημένη αναλογία που τους επιτρέπει να...στοχεύουν στο κέντρο των εμπρός τροχών, ενώ το μακρύτερο καπό συνδυάζεται αρμονικά με το εμπρός φτερό και την λιγότερο σφηνοειδή μεσαία γραμμή.
Η αύξηση του μεταξονίου κατά 53 mm, εκτός από την βελτίωση της ευρυχωρίας,  επιτρέπει τη χρήση τροχών μεγαλύτερης διαμέτρου, με αποτέλεσμα να μειώνεται η αίσθηση μήκους και μάζας αμαξώματος.


Μεταξύ άλλων το νέο Focus διαθέτει:
- Νέες τεχνολογίες Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane-Centring που βοηθούν τον οδηγό να διαχειρίζεται συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Συστήματα όπως προληπτικός φωτισμός στροφών (predictive curve light) και φωτισμός ανάλογα με την οδική σήμανση (sign-based light) για να βελτιώνουν την ορατότητα.
- Το πρώτο σύστημα head-up display για μοντέλο FORD στην Ευρώπη.
-  Active Park Assist 2 poy επιτρέπει πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς παρκαρίσματος πιέζοντας απλά ένα μπουτόν.
- Στάνταρ επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Drive Modes), 20% βελτίωση της στρεπτικής ακαμψίας και ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση προσφέρουν Συνεχώς Ελεγχόμενη Απόσβεση (Continuously Controlled Damping) εξασφαλίζουν την καλύτερη δυναμική συμπεριφορά και βελτιώνουν τα επίπεδα άνεσης.

- Eνσωματωμένο FordPass Connect modem για συνδεσιμότητα εν κινήσει, επιφάνεια ασύρματης φόρτισης, SYNC 3 με οθόνη αφής 8-ιντσών και B&O PLAY audio.

-Προηγμένους κινητήρες βενζίνης EcoBoost και EcoBlue diesel με την υποστήριξη νέου, οκτατάχυτου, αυτόματου κιβωτίου. Ο βραβευμένος, χιλιάρης κινητήρας EcoBoost  διατίθεται σε εκδόσεις 85, 100 και 125 ίππων, και ο νέος 1.5 EcoBoost με 150 και 182 ίππους. Στα σύνολα πετρελαίου, ο νέος 1.5L EcoBlue διατίθεται σε εκδόσεις 95 και 120 ίππων, που αποδίδουν ροπή 300 Nm και με προβλεπόμενες εκπομπές CO2 από 91gr/km για το πεντάθυρο μοντέλο. Ο κινητήρας 2.0L EcoBlue αποδίδει 150 ίππους, ροπή 370 Nm και προβλεπόμενες εκπομπές CO2 από 112 gr/km για το πεντάθυρο μοντέλο.

Το νέο Focus διαθέτει μια διαμορφωμένη γκάμα εκδόσεων Focus Vignale, ST-Line, Active και Titanium. Προσφέρεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, τιμές που αρχίζουν από 17.894 ευρώ και νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Credit που προσφέρουν  επιτόκιο από 3,5%, ελάχιστη προκαταβολή από 3.579 ευρώ και έως 60 μήνες αποπληρωμής.
Αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές μπορείτε να δείτε εδώ, πατώντας το σήμα της FORD. Οι συγκεκριμένες τιμές θα ισχύσουν μέχρι το τέλος του χρόνου, με την αύξησή τους να θεωρείται δεδομένη το 2019.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

ALFA ROMEO 4C SpiderALFA ROMEO 4C Spider

Αποκαλύφθηκε η έκδοση Spider της ALFA ROMEO 4C.

HONDA FCV 2016HONDA FCV 2016

Αποκαλύφθηκε το νέο HONDA FCV με μηδενικούς ρύπους.

BMW 1 Series 2015BMW 1 Series 2015

Aνανεωμένη στα...σημεία έρχεται η νέα BMW 1.

ACURA NSXACURA NSX

Αποκαλύφθηκε η έκδοση παραγωγής του ACURA NSX.

MERCEDES-BENZ AMG GLE 63 CoupeMERCEDES-BENZ AMG GLE 63 Coupe

Tετράπορτο Coupe-SUV με 585 ίππους!

LADA: Η...επιστροφή;LADA: Η...επιστροφή;

Η LADA είναι...εδώ με νέα μοντέλα.

VW SnowaregVW Snowareg

Ένα VW Touareg μετατρέπεται σε άρμα για τα χιόνια.

PORSCHE Cayenne Turbo SPORSCHE Cayenne Turbo S

Δείτε την...απαγορευμένη PORSCHE Cayenne Turbo S.

FORD Focus RSFORD Focus RS

Δείτε την εντυπωσιακή παρουσίαση του FORD Focus RS των 315 ίππων.

OPEL Corsa OPCOPEL Corsa OPC

Δείτε και...ακούστε το νέο OPEL Corsa OPC.

PORSCHE Cayman GT4PORSCHE Cayman GT4

H Cayman έγινε GT με 385 ίππους!

RENAULT KadjarRENAULT Kadjar

Kadjar λέγεται το νέο crossover της RENAULT.

BMW 2 Series Gran TourerBMW 2 Series Gran Tourer

Eπταθέσια BMW 2 Series για οικογενειακές αποστολές.

KIA Trail'sterKIA Trail'ster

Πρωτότυπο ΚΙΑ 4x4 με δύο...κινητήρες.

HYUNDAI TucsonHYUNDAI Tucson

Ολοκαίνουργιο και ευρωπαϊκό είναι το νέο HYUNDAI Tucson.

SKODA Superb 2015SKODA Superb 2015

Τεράστιο και υπερσύγχρονο είναι το νέο SKODA Superb.

MAZDA 3 walks on FireMAZDA 3 walks on Fire

Σε αναμμένα...κάρβουνα βρίσκεται το MAZDA 3.

FERRARI 488 GTBFERRARI 488 GTB

H FERRARI 488 GTB αποκαλύφθηκε από τον Vettel.

MERCEDES-BENZ G 500 4x4MERCEDES-BENZ G 500 4x4

Πάει παντού η G 500 4x4 με τους 422 ίππους.

PEUGEOT 208 2015PEUGEOT 208 2015

Aνανεώνεται εξωτερικά και εσωτερικά το PEUGEOT 208.

  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 από 16